Aeroportul Avram Iancu

Aeroportul Avram Iancu

Cluj Napoca

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este al doilea aeroport ca mărime din România după Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aeroportul se află situat pe raza cartierului Someșeni, în estul municipiului Cluj.

Transfer Aeroport cu Sincarom Tour catre judetele Suceava si Bistrita Nasaud

Cu Sincarom Tour, transferul tău de la si inspre Aeroportul Internațional Cluj-Napoca către judetele Suceava si Bistrita Nasaud devine o experiență fără griji și confortabilă. Echipa noastră dedicată de șoferi profesioniști și mașini moderne te așteaptă la sosire, pregătiți să te conducă în siguranță la destinația ta.

Confort și Eficiență

Mașinile noastre confortabile și spațioase sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru a-ți face călătoria cât mai plăcută posibil. Indiferent dacă călătorești singur sau cu familia, avem vehicule potrivite pentru a satisface nevoile tale.

Siguranță și Profesionalism

La Sincarom Tour, siguranța ta este prioritatea noastră. Toți șoferii noștri sunt profesioniști experimentați, cu o experiență vastă în domeniu și cunoștințe detaliate despre rutele din zonă. Astfel, poți avea încredere că vei ajunge la destinație în condiții deplin sigure.

Flexibilitate și Conveniență

Indiferent de destinația ta din Cluj-Napoca sau din împrejurimi, suntem aici pentru a te ajuta să ajungi acolo. Fie că ai nevoie de transfer către un hotel, o conferință de afaceri sau o locație turistică, ne adaptăm la nevoile tale și îți oferim o călătorie plăcută și eficientă.

Rezervă Acum

Nu lăsa grija transferului aeroport să-ți strice bucuria călătoriei tale. Rezervă acum serviciul de transfer aeroport cu Sincarom Tour și lasă-ne să ne ocupăm de restul. Confort, siguranță și profesionalism sunt la doar un apel distanță.

Autoturism 4 locuri

Autoturism 4 locuri

Rezerva acum
Minibus 8 locuri

Minibus 8 locuri

Rezerva acum
Bus 18 locuri

Bus 18 locuri

Rezerva acum