Descoperă Spiritualitatea și Istoria vizitand Mănăstirile din Bucovina

Excursii de o zi

Descoperă frumusețea și spiritualitatea mănăstirilor din nordul Bucovinei alaturi de Sincarom Tour care te va insoti într-o călătorie prin istoria și arta sacrală a regiunii. De la celebrele fresce ale Mănăstirilor Sucevița și Voroneț, până la atmosfera plină de liniște și istorie a Mănăstirii Putna, fiecare oprire te va fascina și îți va hrăni sufletul cu bogăția spirituală a locurilor. Așadar, pregătește-te să pornești într-o călătorie ce te va purta către înțelegerea mai profundă a tradițiilor și a istoriei românești.

Descoperă Spiritualitatea și Istoria vizitand Mănăstirile din  Bucovina
Excursie la Manastirile din Bucovina -0Excursie la Manastirile din Bucovina -1Excursie la Manastirile din Bucovina -2Excursie la Manastirile din Bucovina -3

Traseul începe în orașul Vatra Dornei, o oază de frumusețe naturală și autenticitate românească. De aici, te îndrepți spre Pasul Mestecăniș, străbătând drumuri serpuitoare printre munți și păduri, care îți vor oferi priveliști spectaculoase și clipe de contemplare profundă.

Prima oprire este la Mănăstirea Moldovița, cu celebrele sale fresce ce îți vor captiva privirea și sufletul. Acestea sunt recunoscute pentru culorile vii și pentru reprezentările pline de expresivitate ale scenei Judecății de Apoi. Înălțându-ți privirea către aceste opere de artă sacrală, vei fi purtat într-o călătorie prin istoria și spiritualitatea românească, într-o experiență ce te va marca profund.

Urmează apoi Mănăstirea Sucevița, cu impresionantele sale fresce exterioare ce reprezintă scene biblice și istorice. Aici, vei simți prezența divină în fiecare detaliu al lăcașului de cult și vei fi cucerit de frumusețea și măreția sa.

Continuând călătoria, ajungi la Mănăstirea Putna, un loc încărcat de spiritualitate și istorie, asociat cu numele domnitorului Ștefan cel Mare. Atmosfera liniștită și solemnă te va învălui într-o stare de contemplare și reculegere.

Următoarea destinație este Mănăstirea Humorului, cu arhitectura sa tipică și atmosfera caldă și primitoare. Aici, vei fi martor la frumusețea simplă și autentică a vieții monahale, în mijlocul unei naturi generoase și mărețe.

Ultima oprire pe acest traseu este la celebra Mănăstire Voroneț, cu celebrele sale fresce albastre și arhitectura sa impunătoare. Este locul perfect pentru a încheia călătoria și pentru a-ți încărca sufletul cu frumusețea și înțelepciunea acestor locuri sacre.

Întorcându-ne la Mestecăniș, vom reface drumul prin Pasul Mestecăniș, savurând ultimele clipe din această călătorie memorabilă și contemplând amintirile și învățămintele adunate în această zi minunată.

Astfel se încheie excursia noastră de o zi la mănăstirile din Bucovina, o experiență ce te va îmbogăți spiritual și cultural și care îți va oferi amintiri de neprețuit pentru tot restul vieții. Te invităm să te alături și să descoperi frumusețea și autenticitatea acestei regiuni pline de istorie și tradiție. 

Durata excursiei:

  • 12 ore;

Limbi vorbite de catre ghid:

  • romana, engleza;

Informatii de interes general:

  • Taxele de intrare la obiective nu sunt incluse in pretul excursie

Anularea rezervarii:

  • Renuntarea se face cu minim 24 de ore inainte de ora plecarii in excursie.;

Bine de stiut:

  • Asigură-te că ai încălțăminte comodă și haine potrivite pentru vremea din zonă.
  • Nu uita să iei aparatul foto pentru a captura frumusețea mănăstirilor și a peisajelor din jur.
  • Respectă regulile și tradițiile locului în timpul vizitelor la mănăstiri.

Alte mentiuni:

  • In cazul in care beneficiati de servicii de masa incluse in pretul pachetului de servicii de cazare va rugam anuntati la receptia hotelului faptul ca doriti servirea mesei la pachet in ziua excursiei
logo

S.C. Lutasin S.R.L.

Str. Republicii nr 5

725700 Vatra Dornei Suceava

0756140154

[email protected]

© Copyright 2024 - sincarom.ro - Toate drepturile rezervate